Beoordelingen van Indian Express Amsterdam

Recente recensies van Indian Express Amsterdam

5 sterren na 191 reviews

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bravo, en prima gedaan!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en veel. Miste alleen mn groene pittige saus erbij die normaal erbij word gegeven. Saus met aardappelen en kikkererwten vond ik erg waterig. Maar voorderest lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food is great, service is great - our go to indian takeaway in Amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede porties. Alleen jammer een half uur te laat, maar ondanks dat zeker voor herhaling vatbaar

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste Indian restaurant in Amsterdam :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

4 verschillende hoofdgerechten besteld en deze waren stuk voor stuk echt heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en de porties goed gevuld {meer dan wij elders gewend zijn}. Echt een aanrader voor liefhebbers van de Indian kitchen. Top! Fam. De Prie

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de porties groot, dus we zullen hier waarschijnlijk nog wel vaker bestellen. Het was de moeite van het lange wachten zeker waard. Maar toch is 65 minuten wachten op je bestelling (ook op zaterdag) wel veel gevraagd, helemaal als je feitelijk maar een paar straten verderop woont. De bezorger was verder vriendelijk, maar waarom het zo lang moest duren?

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten as usual

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, prima service

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer geweldig lekker, zeer goede balans tussen alle kruiden en óók goed warm. Ik ben al geruime tijd klant van Indian Express en als ze zo door blijven gaan dan ben en blijf ik een gelukkig en voldaan mens. Namaste Emilio Croes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten voor een lage prijs! We eten er altijd twee dagen van en kijken er iedere keer naar uit.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd! ♥️

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered and paid for 4 peshwari naan and i only received 3.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lamb jhalfrezi was iets minder smakelijk dan anders, maar alle overige gerechten waren uitstekend. Prima prijs-/prestatieverhouding en snelle levering. Aanrader.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en heel snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

We komen al jaren bij Indian Express, zelfs nu vanuit Utrecht helemaal! We hebben 3 gerechten afgehaald. Alleen we hebben de Chicken Dhansak wel vaker gehad en die stond altijd bij onze favorieten, maar deze keer zat er verse koriander in en daar houd ik niet van, dus dat was balen :-( Dus de vraag is, is het recept veranderd of is er per ongeluk koriander ingedaan? (Het staat ook niet op de menukaart dat het erin zit (en dat is altijd aan te raden, omdat er veel mensen zijn die niet van koriander houden). Daarom deze keer geen 5 sterren, zoals normaal ;-)

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very delicious food

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is érg goed en blijft constant. Het duurde in het verleden vaak erg lang voordat het eten er was maar nu hebben ze ook de bezorgingstijden goed onder controle, een keurige 45min. Al met al een tóp adresje!!!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. Alles wat we besteld hadden was heel lekker. Butter chicken met malse kip, tandoori lamb tikka en sag paneer. Naan brood erg goed en lekker erbij. Aan te raden!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch. Ik bestel hier al jaren en ben een grote fan. De bezorgers zijn allemaal heel aardig en snel. Het eten is heerlijk.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! besteld indian menu voor 2 personen echt aanrader! altijd prima kwaliteit en smaak

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious dinner and speedy, friendly delivery!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En altijd genoeg. Bezorgtijden duren wat langer maar het is het waard.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Large order delivered on time. Best indian delivery in Amsterdam

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Simply the best, We need delivery to Hoofddorp :)

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur vind ik echt te lang, maar heerlijk eten!

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Second time ordering from here; once again, the food was delicious and very authentic. We put in a request to not send any of the rice because we ordered naan and preferred it. The restaurant then sent us extra naan and a complimentary dish to make up for the price. Therefore, top service, too!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super finally found an Indian that is what I expect from Indian food. Don't need to go to the U.K. Anymore for a decent curry.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een koude, zaterdagavond toch snel en warm geleverd in Amstelveen! Was weer heerlijk!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en authentiek!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is verrukkelijk. Maar de bezorging ruk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk fantastisch zalig goed en vers eten met correcte service.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk fantastisch lekker en bezorger vriendelijk. Wel heel erg teleurgesteld dat we het eten om 18:40 zouden krijgen en dit vervolgens zonder enige melding 19:30 is geworden en we self moeten bellen om te vragen waar het blijft. Ik snap best dat het druk kan zijn op een zondag en dat het wellicht niet helemaal soepel verloopt, daar heb ik alle begrip voor zo lang ik als klant maar vooraf op de hoogte word gesteld... Dan weet ik waar ik aan toe ben en hoe lang ik nog op mijn eten moet wachten en of het uberhaupt nog wel komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat en koud (te weinig bezorgers voor op de drukke zondag?). De Saag paneer was overdreven pittig, iets wat normaal nooit zo is, misschien was de kok uitgeschoten.. Zat ook zand in of iets dergelijks wat voor een onplezierig geknars tussen de tanden zorgde.. kortom; nogal matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit eten. Bezorging niet op afgesproken tijd

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker, prima prijs kwaliteit verhouding

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van prima kwaliteit. Omdat er op het laatste moment nog veel gekookt lijkt te moeten worden duurt eea wel langer dan sommige andere maaltijden. Het wachten bevorderd zeker de kwaliteit. Zondermeer uitstekende Indiase keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic, like always.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Use en van de beste Indiaas van de stad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Heerlijke maaltijd.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Besteld via de site, dit ging helaas niet goed. Bijna twee uur van tevoren besteld om het afgeleverd te krijgen op een bepaald tijdstip, maar de bezorging was uiteindelijk drie kwartier later dan het gevraagde tijdstip. Jammer!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bestelling geplaatst om 19.20. Na 2 uur kreeg ik het pas. Tussendoor nog 2x gebeld waar het bleef?? beide keren werd er gezegd dat 't onderweg was. Dit was dus niet zo. Eenmaal aangekomen eten en cola lauw. Nan brood was verbrand. Heel teleurstellend!!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, netjes bezorgd... aanrader!!!!

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging oke, vriendelijkheid ver te zoeken.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Top ! Echter was de bezorger niet vriendelijk. Hij zei geen woord en gaf het eten gewoon in mijn handen en ging weg.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed op smaak. Fijn dat je ook grote porties krijgt voor een betaalbare prijs.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was teleurgesteld dat de bezorging pas na 65 minuten zou zijn, stelde het tafel dekken uit, en werd overvallen door een bezorging toch na 40 minuten. Voortaan graag een betere schatting dan wel een Update.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bedankt

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al twee jaar wekelijks bij jullie. De bezorgers zijn normaal gesproken altijd vriendelijk. De laatste bezorger van deze bestelling was ongelooflijk onvriendelijk. Ik wil bij deze aangeven dat hij nooit meer mijn eten hoeft te komen brengen. Dit soort bezorgpersoneel zou je echt meteen moeten ontslaan. Wat een eikel!

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt overheerlijk! Zo verrukkelijk! Snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten was goed warm! Zal zeker nog een keer bestellen.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect qua smaak en porties

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was (zoals altijd) overheerlijk! De bestelling kwam 45 minuten later dan aangegeven, dus dat was jammer. Maar vooralsnog maakte het eten veel goed. Volgende x haal ik het weer zelf op.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royal menu voor 4 personen, je kan er met z'n achten van eten. Het was super lekker.

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met alles perfect op smaak en temperatuur. Bezorging was wel laat, 20 minuten over tijd.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best indian food in Amsterdam, taste is same as the ones I had in India. Price qualit, quantity is also very good.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top mensen bij Indian Express. Kwaliteit van het eten is ook altijd zeer goed. Maar ze zijn betrouwbaar, vriendelijk en de dochter is altijd heel lief en behulpzaam in de winkel.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hotwings en chicken tikka erg lekker. Mag wel meer pikant en wat uien bij de hotwings meebakken.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de hele familie (7 personen) hebben we 4 verschillende gerechten gedeeld. Dit was meer dan genoeg, er is zelfs nog redelijk veel eten over. Butter chicken was de grote favoriet maar alle andere gerechten waren ook heerlijk! Wij bestellen zeker nog eens in de toekomst!

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food. Best Indian food delivery in the city. Butter chicken and all naans are very good.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indian Express, het eten was zoals altijd heerlijk. Dit keer hadden we een tamelijk grote bestelling. We vonden echter een dun stuk ijzerdraad in onze maaltijd. Ik heb er een foto van gemaakt. Deze kan ik toesturen zodat mogelijk achterhaald kan worden waar deze vandaan komt. Vriendelijke groet, Rakesh

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect gemaakt en erg lekker.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love the web order system where you can choose a time you want to have food delivered and pay via ideal. Nice to have the email updates for delivery time when you order asap too. Food is so amazing fresh and delicious. My favorites are pishwari naan. Nav ratan korma. Mango lassis. Sabzi kofta. all vegetarian. Loads of food. We eat a min. Of 2 days with 2 dishes, 1 starter and a nan for desert to share. 3 kids 2 adults with satisfied tummys.

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took an hour which was communicated at the time of ordering but was really good. Nice balanced spices and fresh. Loads of food. As veggis we had the mixed bhaji. Kofta korma and veg kofta. And delicious well filles coconut naan. Great mango lassi. Came with basmati and naan. All really nice. For years on and off with a few dips in the quality a great spot . Right now was at the top of their game in my opinion. Yummy!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, Simpelweg Super eten.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, werd zelfs eerder bezorgd dan gemeld en het blijft de beste Indiër van Amsterdam!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten. Voor herhaling vatbaar!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruim optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very punctual delivery with live "track and trace" of the status of my order and extremely delicious as always!! favourite Indian food in the entire Netherlands! (and I've been to maaaaany)

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 70 minuten na de aangegeven tijd. Eten was zeer goed

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en vlotte bezorging, het heeft gesmaakt en het eten is meer dan genoeg, maar was wel heel erg zout. Bij de bestelling zou een gratis blikje cola zitten, maar deze werd niet bezorgd.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I order here for years. Always good. Food is warm when delivered

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel en goed, Het eten was heel lekker, allleen was een de gerechten iets heel anders dan we besteld hadden..

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love their food. Delicious best ta in amsterdam.

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing as always. Best indian food in the city IMHO.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Terrific. Very satisfied with customer service. Highly recommend.

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk en hele grote portie's. De bezorger was veels te laat het wachten was het waard maar het duurde veels te lang.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en veel en attent!

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent as always! Thanks a lot

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten graag van Indian Express. Goed van smaak, vriendelijke mensen en een tijdige bezorging. Dit was niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lamsstukjes wel een beetje aan de droge kant.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker ! Zoals elke keer. Aanrader !

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende smaak en kwaliteit zoals altijd!

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en heel snel bezorgt!

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit eten en altijd consistent. Super goed eten! Favoriete gerecht, Butter Chicken.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker, keurig verzorgd. Bestelling kwam iets later aan dan verzocht, maar alles was nog prima op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersmaakvol kruidig India's eten. Royale porties, snel bezorgd. Een vast adres!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best Indian take-away:)

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd...eten was heerlijke veel !!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was lekker

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, perfect, heerlijke gerechten!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!!! Gerecht butter chicken besteld, was erg lekker. Voorheen kreeg ik er nog wel wat salade (rode uitjes sla komkommer etc) en pepertjes bij. Dat ontbrak nu en dat is zonde. Maar kwaliteit van het gerecht is super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ondanks het slechte weer toch warm en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice man!

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en smaakvol, mooi te zien dat ze zo goed de kwaliteit weten vol te houden. Bezorgen, mede door heel slecht weer en maandagavond, was begrijpelijk wat laat.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima op tijd en de cola was inderdaad vervangen voor de mango lassi. Dank weer!

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker !

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Indian takeaway in the Netherlands. Fab menu but always end up ordering an extra dish of butter chicken as amazing!

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer op tijd en heerlijk. Constante top kwaliteit

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you for the delivery, the food is excellent as always! Sorry the bell didn't work :/

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed hier!!

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoewel de bestelling later kwam dan opgegeven, werd er netjes gebeld over de vertraging en was verder alles in orde.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk. Zoals altijd.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig eten, iedere keer weer !!!! en op de tijd die ze beloven

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer veel en erg lekker. Vooral als je van pittig houdt!

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en met aandacht bereid. Goed verpakt voor transport, hierdoor kwam de maaltijd lekker warm aan. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Could you please indicate which dishes are spicy and wich aren't on the website? That would be great!

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious indian food - best in town! Delivery on time Very friendly

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Butter chicken was weer geweldig!

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good was really nice .

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, super bezorging we hebben genoten

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lang hoeven te wachten. Nan was iets minder lekker dan vorige keren, maar over het algemeen was het eten weer lekker, zeker de buttered chicken! Ik werd gebeld om te vragen hoe pittig ik de lamb madras wilde hebben, maar deze viel toch nog een stuk pittiger voor ons uit dan we hadden gehoopt (wel lekker!). Kortom, weer lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een ander drankje dan ik had besteld en ik had verwacht dag er rijst bij mij gerecht kwam en toen kreeg ik nan brood helaas. Het gerecht zelf was verukkulukukuk!

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorging, vriendelijke personel, en heel goede eeten. Mijn favourite restaurant in Amsterdam.

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein dingetje. Ik heb bij opmerkingen vermeld dat ik een bakje met uien en groene pepers wilde. Niet gekregen, wel jammer. Maar het eten is altijd lekker. Wanneer iemand mij vraag waar ze lekker Indiaas kunnen eten, verwijs ik ze altijd door naar Indian Express. Ga vooral zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig. Is en blijft de lekkerste Indiase afhaal in Amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent lekker eten, heet als t bezorgd wordt, aardige mensen.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, en super snelle bezorging

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indian Express heeft uitstekend Indiaas eten. Vandaar dat wij een hele trouwe klant zijn. De bezorging is ook altijd correct en prima op tijd. Fijne mensen, heerlijk eten. Absolute aanrader!

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Indian Food in Amsterdam! Wij bestellen hier al jaren. Vooraf via internet besteld en bezorgtijd aangegeven. Werd precies op tijd bezorgd. Prima service!

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food and quick delivery service!

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk was het weer. En snel bezorgd.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.